Prima Event

 

We make spectacular events

Dansere-elvaerket.jpg
Gin & Jazz logo.png

Swing, Lindy Hop, Talks & Food

 
 
 

Gin & Jazz er en del af Århundredets Festival. Arrangeret af Folkeuniversitetet i Aarhus og Prima Event.
Lad propperne springe og swingmusikken flyde, når vi giver dig adgang til en eksklusiv jazzklub fra 1920’ernes mellemkrigstid. Elværket Åbyhøj emmer af livlig eskapisme og danseglade mennesker, når vi byder op til fest, mad og dans i tidens ånd.

En aften for fuld musik
Med en besætning på 17 mand, kommer taget til at løfte sig, når Keep The Change Big Band spiller op til dans i løbet af aftenen. Imellem settene vil dygtige DJs fra Swingerklubben Swingerklubben fylde rummet med et perfekt afstemt lydbillede.

Workshop i Lindy Hop
Der er også plads til dig på dansegulvet. Arrangementet krydres med skønne swing- og lindy hop dansere, og med begynder-workshop først på aftenen, er der ingen undskyldning for ikke at indtage dansegulvet.

Smukke lokaler og eksklusiv bar
De nænsomt restaurerede lokaler med højt til loftet, originale fritlagte spær, konstruktioner og brede plankegulve giver plads og rum til livlig dans og høflig konversation. Endvidere vil antikke møbler og oppyntning være med til at cementere et look anno 1925. I baren er der rig adgang til lækre drinks og cocktails, serveret i samarbejde med Njord Gin og deres kyndige bartendere.

Dress to impress
Pust støvet af The Great Gatsby, eller gense filmen, for denne aften udgør disse scener inspirationen til gæsternes forrygende festlige påklædning. Find gallakjolen, jakkesættet og lakskoene frem, stryg skjorten, sæt en fjer i hatten, vælg den mest udfordrende læbestift og stik cigaretrøret i håndtasken. Så er du klar til Gin & Jazz på Elværket.

Festmenuen
I ugen op til, tænder restaurant Vesterlaugets kokke for gassen og starter gryderne op, for at forberede én raffineret og gedigen ret, med inspiration i “Mellemtiden”: Braiseret grise kølle med stuvet hvidkål, råmarineret grønkål, sur kål, kartofler, frisk snittet urter og krummer. Klokken 18:00 står højbordene klar til fællesspisning. Skriv til os, hvis I ønsker en vegetar menu. Der vil også være mulighed for at købe lette måltider fra kl. 20.30 - 02.00

Program:
16.30 Dørene åbnes og der bydes på en gratis gin & tonic
17.00 Speedforedrag 'Hakkekød og pagehår - mad og mode i mellemkrigstiden' v. Dorthe Chakravarty, historiker og forfatter 
18.00 Tilpasset ret efter datidens køkken 
19.00 Speedforedrag ’De forbudte trin fra storbyjunglen – om mellemkrigstiden som en jazztid’ v. Bertel Nygaard, lektor i historie, Aarhus Universitet
20.00 Workshop i Lindy Hop (Begynder) 
21.00 Keep The Change Big Band 
22.00 DJ fra Swingerklubben
23.00 Keep The Change Big Band 
00.00 DJ fra Swingerklubben
02.00 Tak for i aften

Lørdag d. 23. februar 2019, kl. 16:30-02:00 
Elværket Åbyhøj, Thorsvej 4, 8230 Åbyhøj.

Pris:
Billetpris 595,-
Early Bird pris 495,- (50 stk. allerede UDSOLGT)

Købte billetter refunderes ikke.


 

next level events

_small-Prima-popup-jazzclub-2018_Gorm-Branderup0019.jpg
 

Cabaresque - presents

 
 
 
Porcelina Rose.jpg

EN MELLEMKRIGSTIDS-KABARET

Det er dunkle tider. Krigen har sat sine spor i folkets bevidsthed. En spirende længsel efter bedre tider bobler lystigt under overfladen – men hvad er udsigterne?

Fredag den 22. februar 2019

 
workshops.JPG

3*WORKSHOPS I BURLESQUE

For mænd, kvinder og alle derudover, inviterer Cabaresque til 3 forskellige typer workshops for begyndere. Du behøver hverken danse- eller flirte erfaring for at svinge hofterne og blinke kækt

Søndag den 24. februar 2019

 
 
 
We love to party
— Carsten og Gorm
 
GB1_4056-1 kopier.jpg

 

Dansere-elvaerket.jpg